Environ

De huid is een kostbaar goed en elke huid is uniek. Daarom zijn de gelaatsbehandelingen van Environ gericht op het behandelen van ieders individuele huidbehoeften. Ze voeden en herstellen de huid met niet-agressieve, verjongende methodes. Deze behandelingen met gepulseerde iontoforese en innovatieve sonoforese verhogen aanzienlijk de opname van de vitaminen. Daarom staan de Environ gelaatsbehandelingen synoniem voor de vooruitstrevende vitaminetherapie. De combinatie van wetenschappelijk geavanceerde huidverzorgingsproducten met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat leiden tot langdurige resultaten.

Environ, baanbrekend in innovatieve huidverzorging.

 

www.environ.be

Klik voor meer info over de verschillende verzorgingen.

ENVIRON® IONZYME® DF VITAMINEVERZORGINGEN

Discovery75min. | €60,- Eerste gelaatsbehandeling met complete en grondige huidanalyse, persoonlijk advies en opstellen van een behandelingsplan. Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling! Essential60min. | €70,- Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen onder het gaas snel en diep in de huid. Tegelijkertijd wordt extra aandacht besteed aan een specifieke probleemzone met de unieke Ionzyme® DF probe. Voor wie de essentie zoekt!
Intensive 190min. | €100,- Bij deze ultieme Environ® gelaatsbehandeling wordt elke gelaatszone en huidconditie met de unieke Ionzyme® DF probe intensief behandeld. Daarna geeft een opnamebevorderend masker resultaten die voor zich spreken. Voor wie alleen het beste wil! Skin Renewal 170min. | €90,- Deze intense behandeling exfolieert zacht en hydrateert de huid. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes en littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid. De ware oppepper voor uw huid!
Focus70min | €80,- Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op twee belangrijke probleemzones met de Ionzyme® DF probe. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaten op het volledig gelaat. De alliantie voor een stralende huid! Lunch Time20min. / 30min.€30,- / 40,- Een korte maar intensieve behandeling die focust op een specifiek huidprobleem. Een kuur
voor wie heel snel een zichtbaar resultaat verwacht. Maximum resultaat, in minimum tijd!

| EXCLUSIEF VOOR MANNEN |

Energetic90min. | €95,- Een complete behandeling gericht op de specifieke behoeften van de mannenhuid. Dagelijks scheren irriteert de huid en verstoort de natuurlijke bescherming. Deze specifieke behandeling werkt huidvernieuwend en geeft energie en vitaliteit.
Innovatie, wetenschap en kwaliteit exclusief voor de man!

ENVIRON® MANUELE VITAMINE- EN PEELINGVERZORGINGEN

Express45min. | €45,- Een kennismaking met de weldaden van de Environ® vitaminen voor de actieve vrouw met weinig tijd. Een korte verpozing in uw drukke planning! Purifying60min. | €60,- Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht en hydrateren. Een fris gevoel van zuiverheid!
Vital65min. | €65,- Deze doeltreffende behandeling combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die
helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en
stralend. Vitaminen, een leven lang, voor een lang leven!
Optimum75min. | €80,- Door de werking van peeling en vitaminen wordt de huid gladder, zachter en zichtbaar jonger.
Haal het optimale uit uw huid !
Peel60min. | €60,- De Environ® Peelingkuur (3 tot 6 behandelingen) verbetert de structuur en uitstraling van de huid. Poriën, pigmentvlekken en rimpels worden minder zichtbaar. De huid voelt steviger en beter gehydrateerd aan. De opname van de vitaminen verhoogt aanzienlijk. Veilig en doeltreffend voor totale huidverjonging!

| EXCLUSIEF VOOR MANNEN |

Dynamic60min. | €60,- Een relaxerende, zuiverende gelaatsbehandeling op basis van zuren en vitaminen. De professionele behandeling tegen de effecten van de vermoeide huid. Een nieuwe huid, een verademing!

ENVIRON® LICHAAM

Hand/Foot Experience€10,- Pure verwennerij voor handen of voeten tijdens uw gelaatsbehandeling: dynamiseert, herstelt, verfijnt en hydrateert de huid. Verzorging van top tot teen! Remodelling40min. | €45,- Deze remodellerende en tonifiërende behandelingskuur verbetert de sinaasappelhuid op benen, billen, buik en bovenarmen. Uw figuur opnieuw in vorm!
Bust Lift60min. | €60,- Een liftende kuur die de huid stimuleert om te werken als een “natuurlijke beha”.
De reële push-up zonder chirurgische ingreep!